RMV: Ulen çmimet e derivateve të naftës

RMV: Ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës i Republikës së Maqedonisë së Veriut (KRRE) solli vendim, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,57 % në raport me vendimin e datës 22.4.2024.

Çmimet e shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) ulen për 0,50 denarë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 nuk ndryshon.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU rritet për 2,107 den/kg dhe do të jetë 46,661 den/kg.

Nga data 30.4.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 87,50 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 89,50 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 75,50 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 75,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU do të shitet për 46,661 (denarë/kilogram).

Lajme Vendi