Ahmeti: Mickoski gjuajti fishekzjarr ndërsa unë gjuajta me top dhe më nuk pati të shtëna

Ahmeti: Mickoski gjuajti fishekzjarr ndërsa unë gjuajta me top dhe më nuk pati të shtëna

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti nga tubimi përmbyllës i Frontit Europian në Tetovë tha se Mickoski gjuajti fishekzjarr ndërsa Ahmeti gjuajti me top dhe më nuk pati të shtëna.

“Alternativë tjetër nuk ka. Ato zëra të mekur që dëgjohen, a e patë me një përgjigje, me një fishekzjarr që gjuajti Mickoski, unë gjuajta me top dhe ska më të shtëna”, tha Ali Ahmeti.

Lajme Vendi