Shkup: Hapet Qendra e parë për mbështetje dhe këshillim të burrave

Shkup: Hapet Qendra e parë për mbështetje dhe këshillim të burrave

HERA – Asocicioni për edukim shëndetësor dhe hulumtim sot në Shkup do të hapë Qendër për mbështetje dhe këshillim të burrave në Maqedoninë e Veriut.

Kjo, siç njoftuan nga HERA, është qendra e parë e këtij lloji në vendin tonë, e cila do të ofrojë këshilla dhe dhe mbështetje falas me terapistë për djem dhe burra, me prenotim përmes telefonit në numrin (070 299 026).

Qendra hapet me mbështetje të Ministrisë federale austriake për çështje sociale, shëndetësi, kujdes dhe mbrojtje të konsumatorëve, në bashkëpunim me Shoqatën për çështje të burrave dhe gjinore Stiria nga Austria.

Lajme Vendi