Erjona Emini nga Tetova merr medaljen e bronztë në Kampionatin Ballkanik të karatesë

Erjona Emini nga Tetova merr medaljen e bronztë në Kampionatin Ballkanik të karatesë

Erjona Emini nga Tetova ka marr vetin e tretë apo medaljen e bronzt në Kampionatin Ballkanik për Fëmijë – Stamboll 2024.

Këtë e bënë të ditur vetë Klubi i Karatesë Shkëndija, të cilët thanë se puna serioziteti dhe përkushtimi janë sekretet e suksesit të Erjonës dhe të klubit të tyre të karatesë.

Në vijim keni shkrimin e plotë të Klubit të Karatesë – Shkëndija.

“ERJONA EMINI E SHKËNDIJËS E TRETA NË BALLKAN

Erjona Emini pas disa fitoreve arriti të shpallet medaliste e bronzt në Kampionatin Ballkanik për Fëmijë – Stamboll 2024.

Serioziteti, puna, lodhja janë sekreti i Klubit të Karatesë Shkëndija – Tetovë.

Urime Erjona!

Urime Tetovë!

Urime e gjithë Maqedonia e veriut!” kanë shkruar në faqen zyrtare në Facebook të Klubit të Karatesë Shkëndija.

Bota Lajme Rajoni Sport Vendi