Gashi takohet sot me ambasadoren amerikane Aggeler

Gashi takohet sot me ambasadoren amerikane Aggeler

Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi sot do të realizojë takim me ambasadoren e SHBA-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Anxhela Ageler, kumton Pres shërbimi i Kuvendit.

Për sot është paralajmëruar edhe takim i kryetarit të Kuvendit Gashi me ambasadoren, zvicerane Veronik Ulman dhe koordinatoren e përhershme të Kombeve të Bashkuara, Rosana Duxhak.

Lajme Më të fundit Vendi