Taravari shpalos të gjithë emrat e ministrave të VLEN-it në kabinetin e ardhshëm qeveritar

Taravari shpalos të gjithë emrat e ministrave të VLEN-it në kabinetin e ardhshëm qeveritar

Arben Taravari nga koalicioni VLEN ka shpalosur disa nga emrat e funksionarëve që do të jenë në qeverinë e ardhshme. Taravari, tha se ai do të jetë ministër i shëndetësisë.

“Ministër i ekologjisë do të jetë Izet Mexhiti, ministër për qeverisje të mirë dhe transparencë do të jetë Arben Fetai i cili është lindur dhe jeton në Bruksel do të kthehet në vend që të udhëheqë me ministrinë, Fatmir Limani do të jetë ministër i politikës sociale, ministër i ekonomisë pritet sot të vendoset se cili do të jetë”, ka thënë Taravari për Kanal5.

Lajme Më të fundit Vendi