Risi në Malin Sharr, KALËRIM DHE KAMPING!

Risi në Malin Sharr, KALËRIM DHE KAMPING!

Risi në Malin Sharr, KALËRIM DHE KAMPING! Udhëtim mbi peisazhet mahnitëse malore të Malit Sharr. Me këte mënyr udhëtimi ju do tu gëzoheni pamjeve madhështore panoramike të majave, kodrave, lumejëve e liqeneve të shumta që ndodhen në Sharrin e bukur, në një shëtitje dhe kamping me kuajtë e bukur dhe të urtë të Horse Riding 1Maj. Turnet tona janë ditore dhe javore! Ju do mund të qëndroni me njerëzit e vendëbanimeve malore në udhëtimin përgjatë rrugës duke përjetuar kulturën vendase dhe ushqimet tradicionale të zonës!
 #horseriding1may #biofarma1maj
 Projekt i mbështetur nga Fondi i Inovacioneve të RMV
Lajme Më të fundit Vendi