Bashkëjetesa Multikulturore në Strugë
Uncategorized

Bashkëjetesa Multikulturore në Strugë

Zhvillimet kulturore dhe projektet për bashkëjetesë në qytetin e Strugës, të cilat janë koordinuar nga organizata "ËNDRRA RINORE", tregojnë se roli i sektorit civil, mediave dhe institucioneve është kyç për krijimin e një mjedisi të…