Blero e pyet Albën – “A do të vijë i katërti – pas Lumit, Azemit e Blerandos?”

Blero e pyet Albën – “A do të vijë i katërti – pas Lumit, Azemit e Blerandos?”

Banori i Big Brother VIP Kosova, Blero gjatë darkës së konkurrentëve të nominuar të javës i ka bërë një pyetje pikante Albës.

“A ka me ardhë i katërti në rend?”, ka qenë pyetja e Bleros për Albën.

Kjo duke iu referuar tri pëlqimeve që djemtë e shtëpisë ia shfaqën asaj – Lumbardhi, Azemi dhe Blerando.

Por, cila ishte përgjigja e Albës? Këtë e kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Rozë