A ka pëlqim Alba për Blerandon?- Përgjigjet Alba

A ka pëlqim Alba për Blerandon?- Përgjigjet Alba

Pyetja e radhës për Albën ishte mjaft pikante.

“Përse e mohon pëlqimin për Blerandon?” ishte kjo pyetja drejuar Albës.

“E konsideroj vetëm si shok nuk ka asgjë më shumë dhe nuk do të ketë”, ka thënë Alba.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Rozë