Kovaçevski: Sot në Bruksel po na përsëritet Bukureshti i vitit 2008

Kovaçevski: Sot në Bruksel po na përsëritet Bukureshti i vitit 2008

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot nga Brukseli tha se si asnjëherë më parë nuk ka pasur gatishmëri për zgjerimin e BE-së.

Kryeministri thotë se frenimi i vetëm për integrimin e vendit në BE janë koalicioni pro-rus i OBRM-PDUKM dhe “E Majta”.

“Qytetarët tanë mund të jenë të sigurt se me këta politikanë do t’u hiqet mundësia për t’iu bashkuar shpejt familjes progresive evropiane dhe si dukej ajo në vitin 2008. Atëherë ishte në Bukuresht, ndërsa dje dhe sot është në Bruksel.

closevolume_off
Le t’ju shërbejë nderi të gjithë këtyre partive dhe politikanëve, dhe qytetarët le ta kenë mendjen dhe të gjykojnë vetë se kush po lufton për çfarë të ardhmeje të vendit”, tha Kovaçevski në një deklaratë për media.

Kryeministri tha se në vitin 2008 kishte kolegë tjerë dëshmitarë i asaj që ka ndodhur në Bukuresht, ndërsa sot jeni ju dëshmitarë e asaj që po ndodh në Bruksel.

Lajme Vendi