Sirenë alarmi dhe zmadhues zëri sekuestrohen nga Policia në veri

Sirenë alarmi dhe zmadhues zëri sekuestrohen nga Policia në veri

Policia e Kosovës gjatë një aksioni në veri të Mitrovicës ka sekuestruar një sirenë alarmi dhe gjashtë zmadhues zëri.

Zëvendës drejtori i Policisë së Kosovës për rajonin e veriut, Veton Elshani tha se këto kanë shërbyer në periudha të ndryshme kohore për prishje të rendit dhe qetësisë publike të zërit.

Lajme Rajoni