Rriten çmimet e derivateve të naftës

Rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë njofton se do të rriten çmimet e derivateve të naftës për 0.64%.

Çmimet e derivateve të naftës EUROSUPER 95 dhe EUROSUPER 98 do të ulen për 0.50 denarë, ndërsa çmimi i EURODIZEL do të rritet për 1.00 denarë.

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me këto çmime:

EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 76.50 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 78.50 (denarë/litër)

EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 73.50 (denarë/litër)

Vaj për djegie EKSTRA I LEHTË 1 (EL-1) do të shitet për 73.50 (denarë/litër)

Mazut M-‘1 SU do të shitet për 41.941 (denarë/kilogram).

Vendi