Ali Ahmeti: Albini është vëllai im, prej tij nuk e ruaj shpinën!

Ali Ahmeti: Albini është vëllai im, prej tij nuk e ruaj shpinën!

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, i ftuar sonte në emisionin Politiko me Kushtrim Sadikun në Kanal10 ka folur për procesin historik të zgjedhjes së kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoni të Veriut.

Ali Ahmeti tutje ka folur për procesin historik të zgjedhjes së kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoni të Veriut por edhe përgjimet të cilat janë bërë dhe për ata se pse ky nuk ishte kryeministri i parë shqipëtar.

Gjithashtu në këtë intervistë ai poashtu ka folur edhe për kryeministrin e vendit Albin Kurti, ky i fundit është shprehur me fjalë të mëdha ndaj tij, duke thënë se Albini është vëllau i tij dhe se prej tij nuk e ruan shpinën.

“Unë ju kamë vëllezër të gjithëve edhe Albinin e kam vëlla nuk e ruaj shpinën nga askush”, ka thënë ai.

Lajme Vendi