Faton Ahmeti: E gjithë opozita shqiptare kanë qenë pjesë e BDI-së dhe të njejtët e kanë votuar Talat Xhaferin kryeparlamentar

Faton Ahmeti: E gjithë opozita shqiptare kanë qenë pjesë e BDI-së dhe të njejtët e kanë votuar Talat Xhaferin kryeparlamentar

Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti në pressing ka theksuar se të gjithë ata që pretendojnë të jenë opozita shqiptare sot në një far forme të gjithë kanë qenë pjesë e BDI-së, disa në lista për deputet, disa poste politike dhe disa në bashkëqeverisje madje Ahmeti shtoi se të gjithë këta e kanë votuar Talat Xhaferin si kryeparlamentar dhe për koshiencën e tyre a ishte i njëjti Talat si atëherë kur ishte i mirë edhe sot.

 

Lajme Vendi