Fillon punimet Kuvendi i ASH-së së Ziadin Selës/ 108 kuvendarë janë prezent në sallë

Fillon punimet Kuvendi i ASH-së së Ziadin Selës/ 108 kuvendarë janë prezent në sallë

Sot në Shkup ka filluar punimet Kuvendi Qëndror i Aleancës për Shqiptarët, krahu i Ziadin Selës, duke mbledhur 108 kuvendarë që janë prezent në sallë.

Vendimet e këtij Kuvendi, siç është potencuar më herët nga vetë Sela, do të jenë shkarkimi i kryetarit Arben Taravari dhe funksionerëve tjerë, të cilët kanë bërë të ditur që do i bashkohen frontit opozitar.

Më të fundit Vendi