Kuvendi mbrëmë shkarkoi dy ministrat e ASH-së

Kuvendi mbrëmë shkarkoi dy ministrat e ASH-së

Në një seancë të mbajtur në Kuvend dje në mbrëmje, pas një votimi me rezultatin 62 vota “për”, Parlamenti ka vendosur për shkarkimin e dy ministrave, Azir Aliut dhe Fatmir Mexhitit.

Seanca e djeshme do të vazhdojë të hënën, në orën 11:00, ku pritet të emërohen dy pasardhësit e tyre. Naim Bajrami është zgjedhur për të udhëhequr me Ministrinë për Shoqëri Informatike, ndërsa Ilir Demiri do të emërohet ministër në Ministrinë e Shëndetësisë.

Më të fundit Vendi