Faton Ahmeti: Vlera e BDI-së janë veprat, jo fjalët

Faton Ahmeti: Vlera e BDI-së janë veprat, jo fjalët

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim, Faton Ahmeti pas vendosjes së gurthemelit të qarkores që do të lidh 4 komuna të Pollogut, atë të Tetovës, Tearcës, Jegunocit dhe Zhelinës, tha se investimet e Bashkimit Demokratik për Integrim janë në vepra dhe jo në fjalë.

Mes tjerash Ahmet theksoi se qarkorja e Tetovës do të lehtësojë dukshëm qarkullimin e qytetarëve të katër komunave të lartcekura.

Në vijim e keni postimin e plotë të Ahmetit në rrjetin social Facebook.

https://www.facebook.com/faton.s.ahmeti/posts/pfbid0HqRdjCGmdRjc5eMxrXBZm3DvbW5tmKDa4j9tJW6AwdCAdMqPGQ1kPxFjL27TgCpSl

Më të fundit Vendi