Faton Ahmeti: 300 studentë janë akomoduar në Konviktin më modern dhe bashkëkohor në vend

Faton Ahmeti: 300 studentë janë akomoduar në Konviktin më modern dhe bashkëkohor në vend

Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti, sot gjatë vizitës në Konviktin studentor pranë UT-së, bashkë me kryeministrin e RMV-së, Talat Xhaferin dhe ministrin e arsimit, Jeton Shaqiri, është shpehur se konvikti i studentëve pranë UT-së është nga konviktet më moderne dhe bashkëkohore në vend.

Ahmeti këtë e ka potencuar përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”.

Postimi i plotë i Ahmetit:

https://www.facebook.com/faton.s.ahmeti/posts/pfbid02G32Hn6xsPreaYp3i1hTfXpZbDYvraHTTZ8mXMUFHrzpXMBMr6aqHbSw6shAZNhD9l

Më të fundit Vendi