RMV: Rriten çmimet e derivateve të naftës

RMV: Rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka miratuar Vendimin për rritjen e çmimeve me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1.08 për qind.

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 nuk ndryshojnë.

Çmimet me pakicë të EURODIESEL (D-E V) dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) rriten për 1,00 den/litër.

Nga data 20 shkurt 2024, nga ora 00:01, çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:
EUROSUPER BS do të shitet për 95 83.00 (dena/litër)

EUROSUPER BS do të shitet për 98 83.50 (denarë/litër)

EURODIESEL BS (D-E V) do të shitet për 80.50 (denarë/litër)

Naftë Extra Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 77.50 (denarë/litër)

Karburanti M-1 NS do të shitet për 41,881 (denarë/kilogram).

Lajme Vendi