Faton Ahmeti në iftar të përbashkët me Këshillin vendor “Shkumbini”

Faton Ahmeti në iftar të përbashkët me Këshillin vendor “Shkumbini”

Seketari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti, ka vazhduar me aktivitetet e tij edhe sonte.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka publikuar fotografi nga iftari i përbashkët me aktivisitët nga Keshilli vendor “Shkumbini” në Tetovë.

Nga dega e Tetovës njoftojnë që aktivitetet e tilla do të vazhdojnë edhe ditët e ardhshme.

Postimi i plotë i Faton Ahmetit:

”Iftar i përbashkët me Këshillin Vendor “Shkumbini”.
Bashkimi Demokratik për Integrim është familje e madhe ku secili e gjen veten brenda saj.
Falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit.

Lajme Vendi