BDI – Tetovë / Rina Ajdari: Qytetarët e Tetovës po paguajnë fatura katër fish më shumë sesa në të kaluarën

BDI – Tetovë / Rina Ajdari: Qytetarët e Tetovës po paguajnë fatura katër fish më shumë sesa në të kaluarën

Rina Ajdari, deputete e Bashkimit Demokratik për Integrim, sot përmes një konferencë për media ka reaguar në lidhje me rritjen e çmimeve në faturat e shërbimeve komunale në Tetovë.

Ajdari shpalosi dokumentacion dhe krahasim të faturave ku shihet rritja e çmimit deri në katër fish më shumë sesa muajin e kaluar.

Kjo situatë, sipas Ajdarit, është e papërballueshme për qytetarët e Tetovës.

Më të fundit Vendi