Faton Ahmeti në iftarë të përbashkët me Këshillat vendorë KV “Drenovec” dhe KV “Xhermë”

Faton Ahmeti në iftarë të përbashkët me Këshillat vendorë KV “Drenovec” dhe KV “Xhermë”

Sekretari i përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim Faton Ahmeti, së bashku me këshillat vendor të degës ,KV “Drenovec” dhe KV “Xhermë” , kanë organizuar iftarë të përbashkët.

Ahmeti ka falenderuar organizatorët për mikpritjen.

Sonte ishim në iftar të përbashkët me KV “Drenovec” dhe KV “Xhermë”.
Çdo ditë e më shumë po rritet entuziazmi në strukturat e Bashkimit Demokratik për Integrim.

Lajme Vendi