Ali Ahmeti shpallet qytetar nderi në Prizren/ ‘Do të jem qytetari më i disiplinuar’

Ali Ahmeti shpallet qytetar nderi në Prizren/ ‘Do të jem qytetari më i disiplinuar’

Me vendim të Asamblesë komunale të Prizrenit, kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti sot u shpall qytetar nderi i Prizrenit. Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj tha se Ahmeti vlerësohet për kontributin e lart për Kosovën.

“Unë nuk do ju zhgënjej. Unë do të jem i nderuar kryetar, qytetari më i diciplinuar i juaji, do të jem bashkëqytetar i të gjithë juve bashkëveprimtarëve dhe bashkëluftëtarëve”, tha Ahmeti.

Lajme Vendi