LSDM ka dorëzuar e para listën për deputetë në KSHZ

LSDM ka dorëzuar e para listën për deputetë në KSHZ

Koalicioni i udhëhequr nga LSDM i pari ka dorëzuar listat e deputetëve tek KSHZ për zgjedhjet parlamentare që do të zhvillohen me 8 maj.

Siç njoftojnë nga KSHZ, është dorëzuar lista e deputetëve për gjashtë njësitë zgjedhore.

Afati për dorëzimin e listave për deputet skadon sot në mesnatë, ndërsa sot poashtu KSHZ pret ta mbyll edhe Listën Zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare.

Lajme Vendi