Osmani porosi Taravarit: “Arben pavarësisht goditjeve të ulëta…”

Osmani porosi Taravarit: “Arben pavarësisht goditjeve të ulëta…”

“Arben pavarësisht goditjeve të ulëta, patëm një fushatë të ndershme dhe fer që me dinjitet të pranohet sot humbja dhe poashtu edhe fitorja. Vullneti i popullit është ai që përcakton karrierat tona. Duhet ta pranojmë këtë vullnet por edhe mesazhin që e dërguan sot shqiptarët dhe të gjitha komunitetet e tjera” – deklaroi Osmani.

Lajme Vendi